Afvalcontainer huren

Beste beoordeling via AfvalcontainerVergelijker.nl

Waarom een afvalcontainer huren?

Met een afvalcontainer (ook wel een afzetbak genoemd) kan je eenvoudig afval van een verbouwing, keuken slopen of het opruimen van je huis laten afvoeren. Een afvalcontainer zal door de leverancier worden geplaatst op de gewenste plek. Nadat je deze hebt gevuld met je afval zal de leverancier de container ophalen. Je afval zullen zij vervolgens recyclen. Enige wat je hoeft te doen is de afvalcontainer vol gooien. Makkelijk toch?

Tegenwoordig bestaat er geen afval meer, dit beschouwen wij als restmaterialen omdat deze voor een groot gedeelte weer hergebruikt worden voor andere toepassingen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de portemonnee en door afval te scheiden voorkomen we boetes en andere vervelende zaken. Het is daarom van belang om te weten wat er wel en wat juist niet in een afvalcontainer afgevoerd mag worden. Dit staat per afvalstroom aangegeven op onze en de leverancier websites.

Vragen?

Wij zijn 24/7 bereikbaar via onderstaand email adres. Mocht je vragen of tips hebben kan je ons contacten. Wij zullen binnen 1 dag een reactie geven.

[email protected]